sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Penrose - Alku

Huomaatteko tän innon? Jep, mäkin huomaan. Muutaman kuukauden tauon jälkeen huomaan, että on oikeesti kiva pelata ja kunnolla.
Penrosen suvusta ajattelin alottaa LC:n, mutta toistaiseksi Penrose pysyy tässä blogissa.

---


Maya Penrose seisoi upouuden talonsa pihalla. Hän oli juuri muuttanut hiljaisesta Sunset Valleystä Bridgeportiin, nuorten simien unelmakaupunkiin.
Maya oli rikkaan perheen ainut lapsi ja sitä myöten hän saikin kaiken. Moni syytti Mayaa Sunset Valleyssä snobiksi, osa taas diivaksi. Kumpikin kyllä piti yhtälailla paikkaansa.

Kun Mayan talo oli valmistunut, hänen isänsä ilmoitti, että rahahanat olisivat tästä lähin kiinni. Mayalle jäi talon rakentamisen ja sisustamisen jälkeen käteen ''vaivaiset'' 10 000 simeleonia.


Maya päätti, että häntä ei paljoa isän uhkailut kiinnosta. Isä oli ennenkin katkaissut kaikki rahahanat, mutta koska Maya oli aina tottunut saamaan haluamansa, hän uskoi vakaasti siihen, että hänen isänsä palkkaisi Mayan kotiin siivoojan ja täten rahahanat olisivat taas auki.


Viikot kuluivat, ja Maya oli juuri palannut matkaltaan Sunset Valleystä. Maya ei voinut uskoa, että hän joutui itse maksamaan matkansa Sunset Valleyyn isänsä luo, joka vielä kehtasikin ilmoittaa, että raha ei tule enää koskaan liikkumaan heidän välillään. Isä oli myös ilmoittanut, että Mayan pitäisi hankkia itselleen töitä.å


Maya oli aina pitänyt urheilusta ja niinpä hän päättikin mennä kysymään Bridgeportin stadionilta töitä. Mayan harmiksi tarjolla oli vain virvokemyyjän työ, eikä se missään nimessä sopinut hänelle. Maya kieltäytyi työstä.


Hölkätessään kotiin Maya muisti miksi oli muuttanut Bridgeportiin - yökerhojen takia, eikä suinkaan töiden. 


Maya alkoi katsella sanomalehdestä illan menomestoja. Yksi menomesta löytyi, mutta Maya päätti ensin käydä yhdellä drinkillä jossain muualla.


Niinpä Maya pisti tohinaksi ja alkoi laittautumaan iltaa varten.


Vesimiehenvajalla ollut portsari ei Mayan mielestä ollut kovin mukava, sillä nainen ei päästänyt Mayaa sisään vip-tiloihin.


Maya pohti hetken vaihtoehtojaan ja kaivoi lompakkonsa esiin.


''Jos mä vaikka maksaisin sulle siitä, että päästät mut sisään. Sä et tuu katumaan sitä!'' Maya ehdotti vihaisen näköiselle portsarille. Erjaksi esittäytynyt portsari katsoi ensin Mayaa ja sitten rahoja, sitten taas Mayaa palaten rahojen pariin ja napaten ne sanaakaan sanomatta Mayan kädestä ja päästäen Mayan VIP-tiloihin.


Maya huokaisi pettymyksestä. Kukaan muu ei saapunut Vesimiehenvajalle. Muutaman drinkin jälkeen Maya päätti lähteä varsinaiseen ''kohteeseensa'', eli Ryminään.


Ryminässä kaikki tuntui olevan toisin - musiikki pauhasi ja porukkaa riitti. Tanssin lomassa Maya oli huomannut tumman miehen tuijottavan häntä hieman etäämmältä. Maya otti itsevarman asenteen ja meni pyytämään tuota tummaa miesta tanssiin.


''Mä oon huomannut, että sä oot vähän katsellut mun suuntaan'', Maya aloitti keskustelun miehen kanssa. ''Kyllä tuollasta kaunista blondia katselee ihan mielellään'', mies vastasi. Miehen äänestä huomasi, että mies oli nauttinut muutaman drinkin.


Illan aikana kaksikko tutustui toisiinsa. Miehen nimeksi oli muutaman kyselykerran jälkeen paljastunut Romeo Rake. Maya oli hieman huvittunut miehen nimestä.


Humalan lisääntyessä pari alkoi lähestyä toisiaan sekä henkisellä tasolla...


...että sillä fyysiselläkin.


Maya oli aina saanut haluamansa ja juuri sillä hetkellä Maya päätti haluta Romeon. Maya painoi itsevarmasti huulensa Romeon huulia vasten.


Mayan onneksi Romeo vastasi suudelmaan. ''Tulisitko sä mun luo yöksi?'' Maya kysyi sammaltaen. ''Voin mä vaikka tullakkin'', Romeo vastasi.


Romeo lähti käymään vessassa ja Maya päätti ottaa vielä yhden drinkin. Maya oli riemuissaan onnistumisestaan Romeon suhteen. Sunset Valleyssä ei ollut mahdollista iskeä oikeastaan ketään, sillä Sunset valleyssä kaikki tunsivat toisensa ja Mayakin oli tietyn maineen saanut lukioaikoinaan.


''Meidän taksi tuli!'' Romeo huusi Ryminän ovelta. ''Jees *hik*, mä tulen, kunhan saan tän drinkin kiskottua alas!'' Maya vastasi.


Heti kotiin päästyään Maya juoksi vessaan oksentamaan. Aika pian oksentamisen jälkeen nainen sammui vessaan.


Romeo päätti kantaa samuneen naisen omaan sänkyynsä nukkumaan, mutta ensin pitäisi päästä portaat ylös...

---

JA NÄIN, ensimmäinen osa Penroseja. Tilanteiden lavastus ei oo mulle koskaan ollut helppoa mutta, eiköhän tämä tästä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti