sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Penrose - Kieroilua

Mitä sitä turhia selittelemään, pelivimma on iskenyt, kuvia on enemmän ku laki sallii ja haluan julkasta niitä! :D

---


Seuraavana aamuna Maya heräsi hirvittävään päänsärkyyn. Naisella ei ollut minkäänlaista muistikuvaa siitä, mitä edellisenä iltana oli tapahtunut, saatika siitä, miten hän oli omaan sänkyyn päässyt.


Vastaus löytyi uima-altaasta. Romeo oli selkeästi jäänyt yöksi, nukkuen eteisen sohvalla. Maya katseli miestä hipihiljaa.


Maya päätti yllättää Romeon hyppäämällä altaaseen. ''Huomenta aurinkoinen'', Romeo sanoi hymyillen. ''Huomenta...'', Maya vastasi heikolla äänellä molskahdettuaan altaaseen.


''Sun varmaan kannattais juoda jotain'', Romeo sanoi. ''Mutta mitä? Ei mulla koskaan oo ollu tällästä krapulaa!'' Maya voihkaisi. ''Sillä se lähtee, millä se on tullutkin'', Romeo vastasi ja nyökkäsi allasbaarin suuntaan.
Maya yritti tehdä itselleen paukun, mutta päätyi juoksemaan vessaan oksentamaan uudelleen.


Myöhemmin päivällä Maya oli saanut keitetyksi itselleen kahvia. Se tuppasi hieman piristämään.


Romeo oli lähtenyt jo monta tuntia sitten töihin. Maya oli joutunut maanittelemaan miehen puhelinnumeron itselleen ennenkuin mies oli lähtenyt. Mukavan kahvihetken keskeytti puhelimen pirinä.


Maya nousi tuoliltaan ja vastasi puhelimeen: ''Maya puhelimessa.'' ''Hei rakas tyttäreni. Ajattelin soittaa ja kysyä, oletko huolehtinut laskujen maksamisesta?''


''Ni-niin mistä?'' Maya änkytti. ''Laskuista. Asut omillasi nyt, sinun täytyy maksaa itse laskusi. Ajattelin vain soittaa sinulle nyt tämän kerran asiasta, koska en halua, että soitat minulle parin päivän päästä, että ulosottomies on käynyt ulosottamassa osan tavaroistasi''. Puhelu oli sillä ohi. Mayalla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka laskuja maksetaan.


Maya päätti kuitenkin yrittää. Tuijotettuaan laskujaan hetken, hän ei millään päässyt ymmärrykseen papereiden kanssa siitä, kuinka ne hoitaisivat itsensä maksuun ilman, että Mayan tarvitsisi eväänsä letkauttaa.


Maya päätti antaa laskujen olla ja hieman treenata lihaskuntoaan. Töitä naisella ei vieläkään ollut, mutta kyllä hän jonkin rahanlähteen keksisi. Ennemmin tai myöhemmin...


Maya päätti soittaa parille baarissa tapaamille simeille, että voitaisiin lähteä taas vähän viihteelle. Kyllä niitä rahahuolia kerkeisi myöhemminkin pohtimaan, vaikka melkein puolet talon valmistumisen jälkeen jääneistä rahoista oli jo käytetty.


Maya laittaitui taas ja lähti kiireenvilkkaa metrolla kohti Ryminää.


Ryminässä oli jo tunnelma katossa, eikä Maya pystynyt hillitsemään itseään - nainen kiipesi oikopäätä pöydälle tanssimaan.


Myös parit Mayan tuttavat olivat saapuneet Ryminään. He päättivät ottaa mallia Mayasta ja hypätä itsekkin pöydälle.


''Minne sä katosit eilen?'' kysyi Barry. ''Mä katosin kotiin. En kyllä yhtään muista miten mä pääsin sinne'', Maya nauroi.


Illan aikana Mayan parhaaksi ystäväksi muodostui Tiara Angelista. Tiara lupautui auttamaan Mayan julkkispiireihin, koska Tiara näki tässä nuoressa naisessa potentiaalia.


Seuraavana päivänä Maya heräsi Romeon asunnolta. Naisella ei taaskaan ollut mitään muistikuvaa illasta, saatika siitä, miten hän oli päätynyt Romeon asunnolle, eihän Maya ollut siellä koskaan edes käynyt.
''Romeo.. miten mä päädyin tänne eilen? Ja mitä sulla on päällä?'' Maya kyseli hieman hämmentyneenä. ''Sä soitit mulle aika monta kertaa eilen illalla itkien, että sä haluat päästä pois. Mä päätin tulla hakemaan sut tänne, kun en voinu jättää sua yksinkään.. Ja mulla on mun kotivaattet päällä, kiitos kysymästä'', Romeo vastasi.


Maya nojautui lähemmäs Romeota. ''Kiitos, kun oot pitäny musta huolta'', Maya kuiskasi.


''Eipä mitään, on se ihan kiva leikkiä prinssiä'', Romeo naurahti.


Romeo veti Mayan syleilyyn. Pari lähti hitaasti peruuttamaan kohti sänkyä...


...Päätyen heiluttamaan peittoa.


Kävellessään kotiin Mayaa hymyilytti. Hän oli ehkä juuri äsken keksinyt, kuinka selättäisi rahahuolensa...

---

Ja näin. Mulla on Penroselle kolmas osa jo kuvattu, neljättä alottelen. Tänään julkaisen vielä sen yhden, sitten saa Penroset jäädä hetkeksi tauolle. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti