maanantai 11. huhtikuuta 2016

Faure - Että mitähän *ittua olinkaan tekemässä?

Joo, avasin tuossa Fauren tallennuksen ja ensimmäinen kysymys oli, et mitä olinkaan tekemässä.
En oo avannut tota tallennusta sitten syyskuun, mut hetken aikaa selattuani löysin kyllä sen punasen langan!


Eli Fauren sukuun on kerennyt jo syntymään seittemän sukupolvea, mutta tässä kuvassa on Leonore Faure, kuudennen sukupolven ns. perijä.
Leonore on syntynyt mun muistaakseni Starlight Shoressa, koska Leonoren isä oli laulaja uralla. Leonore oli alunperin sellanen rokkimimmi, mut kolme lasta synnyttäneenä naisellisuus hiipi kehiin.

Leonoren ihonväri tulee jostain Dragon Valleyn miehestä, oliskohan ollut isoisän perimää.


Perheeseen kuuluu myös Jett Faure. Jett on napattu mukaan Bridgeportista. Leonorella ja Jettillä on yksi yhteinen muksu, Charles. Charles on vielä taapero.
Jett tekee töitä bisnesalalla.


Sitten on vielä kaksoset. Tää kärtty tässä on Chiana Faure. En kestä tätä likkaa, sen naama on niin.. outo? :D
Chianan on tosiaan kärttyinen, sitkun siitä tulee teini nii vois yrittää valita sille piirteeks äkkipikaisen!


Tässä on sitten Chane Faure. Chane on hajamielinen ja usein se unohtuukin omituisiin paikkoihin. Chianan ja Chanen isä on muuten Devin Ashton! Muutti porukan mukana Bridgeportista Aurora Skiesiin.


Ja tässä vielä kuva nuorimmaisesta muksusta, Charlesista. Saa nähä mitä siitäkin tulee.


Juu tosiaan. Hautausmaalle on kertynyt muutama hauta, 30 jos nyt oikein tällee pikasesti laskin. Tässä ns. linjastossa on perijöiden ja heidän puolisoiden haudat. Keskellä on tietysti Adele ja Gino Fauren haudat. Vasemmalla on toisen sukupolven perijän Moniquen ja hänen miehensä Danielin (os. Mukavainen jos oikein muistan) ja heidän vieressään on sitten Elliot Faure ja kaks vaimoaan Mary ja Tuesday Faure. Mary kuoli nuorena-aikuisena sähköiskuun just kun oli saanu muksun pyöräytettyä maailmaan.
Oikeella sitten on Desiree ja Mason (os. Sackholme) haudat. Desiree oli ihan mun lemppari simi. Heidän vieressään sitten Leonoren vanhemmat, Austin ja Karen.
Kuvasta jää pois Lucas ja Johanna (os. Vapaala) Fauren haudat.


Tällä puolella on sitten ne, jotka on avioliiton, sisarussuhteen tai muuten vaan sukua ns. päälinjalle.
Ensimmäinen hauta (toi yksinäinen tossa tien toisella puolella) kuuluu Raimo Atkinsille, eli Jettin isälle. Seuraavat kaksi hautaa vasemmalle mennessä on Gunther ja Kristiina Goottilan haudat, heidän vieressään tuossa keskellä lepää heidän poikansa Janus. Janus meni naimisiin Violet Fauren kanssa, joka oli osa kolmatta sukupolvea. Kaksikon välissä lepäilee heidän teini-ikäinen poikansa Svante (kivan nimen peli generoi taas -.-). 
Sitten tää ''vinossa'' oleva hauta kuuluu Susie Sackholmelle ja on siis Desireen miehen Masonin sisko.
Hänen vieressään kaksi hautaa kuuluu Minna ja Semi Vapaalalle. 
Heidän vieressään on Mariam ja Thomas Faure.
Seuraavana kuvassa Frankie ja Säde Kuvajaisen haudat. Frankie kuului kolmanteen sukupolveen, ollen siis oikeasti myös Faure.
Tän jälkeen kuva katkee, mutta Frankien ja Säteen vieressä on vielä Aiden ja Bonnie Jones. Bonnie oli Frankien isosisko.
Bonnien ja Aidenin vieressä on Griffin Aaltosen hauta. Griffin oli Bonnien isä, mutta ei kuitenkaan Frankien.
Kuvasta uupuu vielä yksi hauta, Rochelle Fauren hauta. Rochelle on myös Bonnien ja Frankien sisko. Violet Goottila on Rochellen adoptiotytär.


Mutta, nyt jatketaan taas elävien Faurejen kanssa! Tässä on Ada Faure, pikkuhiljaa vanhuuden kynnyksellä. Ada on Leonoren isän serkku. Ada on lastenvastainen, vaikkakin on töissä koulussa...


Adan kämppiksenä on hänen serkkunsa Aramis Faure. Aramis on siis Leonoren setä. Aramis myöskin vanhuutta lähentelemässä.


Aramis on ollut kokoikänsä sairaala-alalla elinluovuttajana, joten päätin vähän vahtia että se sais edes yhden ylennyksen!


Ja Ada olikin itse nähnyt vaivaa ja edennyt urallaan peruskoulun opettajaksi. 
Ada ja Aramis kumpikin ovat lapsettomia.


Palasin Leonoren perheen pariin ja ihmettelin mihin taapero-Charles oli kadonnu. Siellä se oli naapurin rappusilla ja odotti isäänsä. Samalla kattelin kun hevoset seisoo nätisti toistensa sisällä.



Pistin Leonoren töihin, on tason kuus kirjailija.


Miksi sillä on hanskat?


En kestä noita Chianan ilmeitä...

No juu, tähän olikin hyvä lopettaa tämä esittely. Meen hetkeks jatkaa tän perheen parissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti