maanantai 25. huhtikuuta 2016

Muistitikun kätköistä

Heipä hei!
Tuossa muuttolaatikoita täyttäessäni löysin muistitikun, jolta sattui löytymään ylläri...
Nimittäin Hopkinsit, Carterit ja monta muuta vanhaa perhettä.
Hawket valitettavasti oli jostain syystä korruptoitunu ja heillä mulla olis ollut haluakin pelata... Harmi, että ei pysty.

Hawket tosiaan olis ollut ainut perhe, josta olis ollut kiinnostusta jatkaa postailua, muista mulla on vähän sellanen ''meh''-olo. Saatan joskus postauksen tai pari tehdä esim. Cartereista, mutta Hopkinsit on ainakin kuopattu näillä puheilla.
Toki päivittelen juttuja jos jotain erikoista sattuu, mutta varsinaiset tarinat ei tuu jatkumaan.

Pelasin kuitenkin tänään Dragon Valleyssä Nessie Lochlanilla. En kauheen montaa kuvaa ottanut, kun pelasin tavallaan omaksi ilokseni ja aikani kuluks.



Päätin pitää Nessien ja Hugh Greyn parisuhteen kasassa, toisin kuin aikaisemmin mä rikoin niiden alkavan parisuhteen. Tässä kuvassa Nessie on hölkkäämässä kohti kylpylää. Nessie on myös raskaana.


Mua niin rassaa nää zombit. Murisee pihalla ja siinä se.


No hei.


Tää oli ihan kiva kuva, kun toi toinen zombi jopa lähti liikkeelle!


Tää nainen oli Nessien pomo, oliskohan ollut Ellen Curren nimeltään. Nainen bugitti Nessien tontilla ikuisuuden, mut onneks Resetsim auttaa!


En ottanut kuvia Nessien ja Hughin tyttärestä Lunarasta, kun en aatellut tästä perheestä mitään postausta tehdä. Päätin kuitenkin, että vois taas hieman perehtyä tulevaisuuteen ja katella mitä siellä niiku oikeesti on.


Mutta tähän kuvaan lopetan tän postauksen, meen penkomaan lisää tota muistitikkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti